Archiefbeheer

Goed archiefbeheer is een lastige en tijdrovende bezigheid. Hoewel er misschien niet altijd tijd voorhanden is, moet het toch regelmatig en secuur gebeuren. Van ’t Net kan u veel werk uit handen nemen.

Wij bewaren al uw documenten in onze geklimatiseerde ruimten. Wij zoeken ze op en bezorgen ze als u ze nodig heeft en wij vernietigen ze zodra u dat aangeeft. Wij zorgen er kort samengevat voor dat u geen omkijken meer heeft naar uw archiefbeheer.

Bedrijfsinformatie komt in vele vormen voor. Van ’t Net kan zonder problemen papier, tapes, cd’s, microfilms en alle andere mogelijke informatiedragers archiveren.

Dit alles gebeurt in onze geklimatiseerde opslagdepots. In deze ruimtes wordt de temperatuur en de luchtvochtigheid constant optimaal gehouden. Dankzij onze preventieve maatregelen zijn onze opslagruimten ongedierte-vrij.

Netarchief

Ook uw bedrijfsarchief is bij ons in goede handen. We kunnen uw administratie opslaan in speciaal hiervoor ontworpen archiefdozen. Onze archiefruimte is nauwgezet en efficiënt ingericht en – net als onze meubelopslag – beveiligd tegeninbraak en weersinvloeden.

www.netarchief.nl

 

 

Meer weten?

Van 't Net Verhuizingen Vrachtwagen

Van 't Net Verhuizingen, centraal gevestigd in Nederland.
De verhuizer voor: