Erkende verhuizersVan ’t Net verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven naar elke locatie in Europa. Of het nu om de verhuizing van uw inboedel gaat, of om uw machines of kantoorgoederen, Van 't Net brengt de goederen op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie.

Papierwerk

Met de komst van de Europese Unie is het verhuizen binnen de grenzen van de Europese Unie een stuk eenvoudiger geworden, maar Van 't Net kan u natuurlijk altijd van dienst zijn met de formaliteiten bij een verhuizing. Bovendien hebben we een kantoor in Athene. Onze medewerkers daar kennen als geen ander de weg om uw goederen in de landen rond de Middellandse Zee in te klaren.

Internationale partners

Van ’t Net werkt met een netwerk van internationale partners in geheel Europa.

Verzekering

Sinds 1 april 2008 zijn de richtlijnen voor het afsluiten van verzekeringen veranderd. Tarieven voor verhuizingen naar / van Benelux (België, Nederland en Luxemburg) + Duitsland zijn inclusief een verzekering tot een verzekerd bedrag van €.100.000,00.
Voor verhuizingen naar / van andere EG landen geldt een Excedent-verzekering.

Verhuizen met Van 't Net

Van ’t Net verhuizingen is een wereldwijd verhuisbedrijf. Elke verhuizing wordt met eigen mankracht, op een zorgvuldige en overzichtelijke manier verricht. De verhuizing kan natuurlijk indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Van ’t net verhuizingen (dé) montage op zich nemen. Kiest u voor Van ’t Net, dan kunt ervan op aan dat u al uw focus kunt zetten op andere belangrijke zaken die binnen verhuizing binnen Nederland vallen.  Abonnementen omzetten, verhuisberichten versturen, nieuwe spullen kopen, een andere school voor uw kinderen zoeken, behang en stoffering regelen, verhuisberichten versturen, misschien een nieuwe baan, noem maar op. Het verhuizen zelf laat u over aan ons, de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is een prioriteit bij Van ’t Net Verhuizingen. Wij zijn op vele plekken ter beschikking. O.a. verhuizen in Soest, Amersfoort, Bilthoven, Utrecht, Zeist, Leusden, Spanje, Frankrijk, Italië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en Engeland.

Meer weten?

Van 't Net Verhuizingen Vrachtwagen

Van 't Net Verhuizingen, centraal gevestigd in Nederland.
De verhuizer voor: