Internationaal verhuisbedrijf ItaliëVan ’t Net verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven naar elke locatie in Europa. Of het nu om de verhuizing van uw inboedel gaat, of om uw machines of kantoorgoederen, Van 't Net brengt de goederen op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie.

Internationaal verhuisbedrijf Italië


Gaat u verhuizen? Wilt u naar het buitenland verhuizen? Of u nu naar Italië of zelfs overzee wilt verhuizen. Het internationaal verhuisbedrijf Italië, Van ’t Net Verhuizingen staat klaar om deze taak op zich te nemen en uw zorgen te verminderen! Of het nu om het verhuizen van uw inboedel gaat, of om uw machines of goederen van het kantoor, Van ’t Net Zorgt voor een preciese verhuizing waarbij de spullen op de juiste tijd en locatie ter plekke zijn. Wij zijn een internationaal verhuisbedrijf met een uitgebreid netwerk van internationale partners in heel de EU. De verhuizing is vaak een stressvolle zaak, zeker wanneer er gesproken wordt over een internationale verhuizing. Daarom schakelen steeds meer mensen de hulp van Van ’t Net in. Een internationaal verhuisbedrijf met veel ervaring met verhuizingen binnen en buiten Europa.

Binnen- en buitenland


Van ’t Net verhuist u met evengroot gemak ‘om de hoek’ als naar de andere kant van de wereld. Privé- en bedrijfsinventarissen. Wij regelen en organiseren alle papierwerk voor lokale en internationale transporten en verzekeringen. Onze internationale ervaring binnen en buiten Europa zorgen voor een gegarandeerde punctuele en probleemloze verhuizing.

Archiefbeheer
Van ‘t Net kan u veel werk uit handen nemen door goed en secuur archiefbeheer. Wij bewaren uw documenten in onze geklimatiseerde ruimten, beveiligd tegen inbraak en weersinvloeden. Ook uw bedrijfsarchief is bij ons in goede handen.

Verhuizen met Van 't Net

Van ’t Net verhuizingen is een wereldwijd verhuisbedrijf. Elke verhuizing wordt met eigen mankracht, op een zorgvuldige en overzichtelijke manier verricht. De verhuizing kan natuurlijk indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Van ’t net verhuizingen (dé) montage op zich nemen. Kiest u voor Van ’t Net, dan kunt ervan op aan dat u al uw focus kunt zetten op andere belangrijke zaken die binnen verhuizing binnen Nederland vallen.  Abonnementen omzetten, verhuisberichten versturen, nieuwe spullen kopen, een andere school voor uw kinderen zoeken, behang en stoffering regelen, verhuisberichten versturen, misschien een nieuwe baan, noem maar op. Het verhuizen zelf laat u over aan ons, de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is een prioriteit bij Van ’t Net Verhuizingen. Wij zijn op vele plekken ter beschikking. O.a. verhuizen in Soest, Amersfoort, Bilthoven, Utrecht, Zeist, Leusden, Spanje, Frankrijk, Italië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en Engeland.

Meer weten?

Van 't Net Verhuizingen Vrachtwagen

Van 't Net Verhuizingen, centraal gevestigd in Nederland.
De verhuizer voor: