Links

www.leef3.nu

Leef3.nu, de ledenservice van Beweging 3.0, biedt gemaks- en gezondheidsservices bij u in de buurt. Van maaltijdservice tot rijbewijskeuring. Van pedicure tot fietsenmaker, en dat ook nog eens aan huis. U geniet bovendien van aantrekkelijke voordelen en kortingen op (zorg)verzekeringen, maar ook op uitjes zoals theater, film, sauna en restaurants.

www.bisis.com

International Education Consultancy Onderwijsadvies heeft connecties met scholen, universiteiten en opleidingsinstituten over de gehele wereld. Zij begeleidt duizenden werknemers en hun gezinnen in het voortzetten van hun opleiding tijdens een verblijf in het buitenland. Ook bij terugkeer naar het eigen land of overplaatsing naar een ander land, zorgt BISIS voor een optimale aansluiting in het onderwijs.

www.zorgvoorjehuis-bonaire.nl

Voor iedereen die een huis of appartement heeft op Bonaire, maar er niet voortdurend kan zijn, kan Shirley van de Haar de oplossing zijn. U kunt de zorg voor uw woning zonder probleem aan haar overlaten, zij neemt u de zorg uit handen.

www.totalcompliance.nl

TCO is gespecialiseerd in juridische en fiscale dienstverlening voor binnenlands- en buitenlandsbelastingplichtigen. Onze dienstverlening voor particulieren en bedrijven bevat fiscale en sociaal verzekeringsrechtelijke advisering - juridische advisering (arbeidsrecht) - het voeren van salarisadministraties - het opstellen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting - en het verzorgen van financiële administraties.

www.antillenhuis.nl

Het Antillenhuis is de officiële vertegenwoordiging van de Nederlandse Antillen in Nederland.

www.networknetherlands.com

Network Netherlands is een relocationbureau dat bedrijven en buitenlandse werknemers begeleidt bij de verschillende trajecten die relocation met zich meebrengt. Network Netherlands verzorgt de werk- en verblijfsvergunningen voor buitenlandse werknemers. Bemiddelen en begeleiden bij het vinden van geschikte woonruimte is één van de specialiteiten. 

www.esww.nl

Expat Services WorldWide (ESWW) is de samenwerking van een aantal gerenommeerde bedrijven als het gaat om begeleiding van expats. Met jarenlange ervaring op elk gebied van visa tot verhuizing vanuit ieder land naar ieder land waar ook ter wereld ongeacht de nationaliteit. Met één aanspreekpunt en een speciaal 24/7 informatiesysteem over de status van en voor de expat. 

www.adviesburobaan.com

Adviesburo Baan geeft adviezen en verleent diensten op het gebied van immigratie. Het bureau assisteert al 15 jaar expats en hun werkgevers bij het succesvol organiseren van hun overplaatsing waar ook ter wereld. Baan is gespecialiseerd in internationale mobiliteit van en naar Nederland. Ongeacht de nationaliteit.

Meer weten?

Van 't Net Verhuizingen Vrachtwagen

Van 't Net Verhuizingen, centraal gevestigd in Nederland.
De verhuizer voor: