Particulier

Iemand die verhuist moet van alles regelen. Dat geldt voor een verhuizing in Nederland, maar helemaal als je binnen Europa of zelfs overzee verhuist. Van ‘t Net heeft als verhuizer meer dan een eeuw ervaring. We kennen elke uithoek van de aardbol. En met onze handige checklist komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij verhuizen onder andere in Soest, Leusden, Zeist, Utrecht, Spanje, Frankrijk en Denemarken.

 

Verpakken

Verhuizen is meer dan dozen tillen en stapelen. Uw bezittingen zijn waardevol en daarom kunnen wij al uw kostbare spullen professioneel inpakken. In onze eigen kistenmakerij maken vakmensen unieke verpakkingen. Hiervoor gebruiken wij milieuvriendelijke en hoogwaardige materialen. Kunstwerken, meubilair en andere waardevolle bezittingen worden op maat ingepakt. En we gebruiken speciale dozen om breekbare objecten te vervoeren.

Verzekering

Bij Van ’t Net kunt u rekenen op een paar belangrijke garanties als u binnen Nederland verhuist. Het Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizer is namelijk automatisch van toepassing op uw verhuizing. Bij ons is uw inboedel tijdens het verhuizen, binnen Benelux en Duitsland standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000,-.

Meer weten

Meer weten?

Van 't Net Verhuizingen Vrachtwagen

Van 't Net Verhuizingen, centraal gevestigd in Nederland.
De verhuizer voor: