Particulier Nederland

Ook binnen Nederland is verhuizen geen routineklus. Wat moet er allemaal geregeld worden? Wat kost een verhuizing? Zal ik zelf gaan inpakken, of laat ik dat door een professionele verpakker doen? Vanaf de eerste kennismaking neem Van ’t Net al uw zorgen en problemen uit handen. Uw verhuizing wordt door ons vakkundig en betrouwbaar uitgevoerd. Dat doen we al ruim een eeuw. Wij verhuizen onder andere in Soest, Amersfoort, Leusden, Zeist, Utrecht en Bilthoven.

 

Verpakken

Verhuizen is meer dan dozen tillen en stapelen. Uw bezittingen zijn waardevol en daarom kunnen wij al uw kostbare spullen professioneel inpakken. In onze eigen kistenmakerij maken vakmensen unieke verpakkingen. Hiervoor gebruiken wij milieuvriendelijke en hoogwaardige materialen. Kunstwerken, meubilair en andere waardevolle bezittingen worden op maat ingepakt. En we gebruiken speciale dozen om breekbare objecten te vervoeren.

Opslag

Bij Van 't Net kan uw inboedel voor kortere of langere tijd worden opgeslagen. Wij bewaren uw meubels in gemakkelijk verplaatsbare containers zodat u altijd bij uw spullen kunt. Onze volledig klimatologisch gestuurde opslagruimten - maar liefst negenduizend vierkante meter - zijn beveiligd tegen brand en inbraak. En al onze opslagruimten zijn gegarandeerd ongedierte-vrij.

Verzekering

Het Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizer is automatisch van toepassing op uw verhuizing. Bij ons is uw inboedel tijdens het verhuizen standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000,-. Uw inboedel is verzekerd op basis van nieuwwaarde. 

Meer weten

Verhuizen in de regio Utrecht

Van 't Net is een verhuisbedrijf in de regio Utrecht. Zo zijn wij een verhuisbedrijf in onder andere in Soest, Amersfoort, Leusden, Zeist, Utrecht en Bilthoven.

Meer weten?

Van 't Net Verhuizingen Vrachtwagen

Van 't Net Verhuizingen, centraal gevestigd in Nederland.
De verhuizer voor: