Particulier overzee

Verhuizen naar een ander werelddeel betekent vaak dat u overzee gaat verhuizen. Dat kan met de boot, maar ook via de lucht. Vanzelfsprekend is luchtvracht sneller dan verschepen, maar het kost ook meer. Van ’t Net Verhuizingen is gespecialiseerd in internationale verhuizingen over de hele wereldbol. Van Afrika tot Australië. Van Azië tot Noord- en Zuid-Amerika. Overal kunnen wij u naartoe brengen of ophalen. Zo wordt emigreren geen makkie, maar wordt het wel een stuk eenvoudiger.

Full-service aanpak

Wij werken wereldwijd samen met streng geselecteerde partners om uw overzee verhuizing te coördineren. Samen regelen wij alle formaliteiten zoals inventarislijsten, uitvoerdocumenten en wat u zoal nodig hebt voor een verhuizing overzee. Onze agenten handelen in het land van aankomst de inklaring van uw bezittingen af en verzorgen het transport naar de eindbestemming. En eenmaal op de afgesproken plek zorgen zij ook voor het uitladen en uitpakken van al uw eigendommen. Dit is onze full-servive aanpak voor overzee verhuizen.

Verpakken

Verhuizen is meer dan dozen tillen en stapelen. Uw bezittingen zijn waardevol en daarom kunnen wij al uw kostbare spullen professioneel inpakken. In onze eigen kistenmakerij maken vakmensen unieke verpakkingen. Hiervoor gebruiken wij milieuvriendelijke en hoogwaardige materialen. Kunstwerken, meubilair en andere waardevolle bezittingen worden op maat ingepakt. En we gebruiken speciale dozen om breekbare objecten te vervoeren.

Groupage

Wij bieden de mogelijkheid om ladingen van verschillende opdrachtgevers en verladers samen te vervoeren. Door deze combinaties en efficiency ontstaan kostenbesparingen en kunt u van goedkopere tarieven profiteren. Groupage-aanbiedingen.

Kwaliteit

Als lid van FIDI staan wij garant voor de kwaliteit van uw verhuizing. FIDI is de overkoepelende organisatie van onafhankelijke internationale verhuisbedrijven. Wij voldoen aan het hoogste kwaliteitskeurmerk, het FAIM-certificaat. Verhuisbedrijven met het FAIM-certificaat zijn niet alleen beoordeeld op hun praktische vaardigheden, maar ook op ethische kenmerken, kredietwaardigheid en continuïteit. Alleen de beste verhuizers ter wereld voldoen aan de eisen van FIDI op het gebied van professionaliteit en expertise. Waarheen wij u ook mogen verhuizen, u hebt de zekerheid dat dat uw spullen op tijd en schadevrij aankomen.

Verzekering

Mocht er echter ondanks alle goede voorzorgen toch onverhoopt iets misgaan, dan is het goed om te weten dat u inboedel verzekerd is tegen alle mogelijke risico’s. En dat eventuele schadeclaims snel, adequaat en zonder veel problemen worden afgehandeld. Hiervoor beiden wij een zeer uitgebreide verzekering voor uw internationale inboedelverhuizing. Alle huisraad is dan gedekt door deze verzekering en wij staan borg voor een snelle en vlotte afhandeling in geval van een schadeclaim.

 Meer weten

Meer weten?

Van 't Net Verhuizingen Vrachtwagen

Van 't Net Verhuizingen, centraal gevestigd in Nederland.
De verhuizer voor: