Verhuizen in UtrechtVan ’t Net verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven naar elke locatie in Europa. Of het nu om de verhuizing van uw inboedel gaat, of om uw machines of kantoorgoederen, Van 't Net brengt de goederen op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie.

Verhuisbedrijf in Utrecht

Wanneer u naar een gespecialiseerd verhuisbedrijf in Utrecht op zoek bent, dan zit u bij Van ’t Net verhuizingen bij het goede adres. Wij willen u uiteraard helpen bij het verhuizen naar iedere gemeente/stad in Nederland. Voor ons is de verhuizing nooit gelijk aan elke andere verhuizing. Iedere keer dat er verhuisd moet worden vraagt het om uiterste zorg en professionele vaardigheden. Waar u ook naartoe wilt verhuizen, wij nemen vanaf het eerste telefoongesprek al uw zorgen en problemen uit handen die bij de grote klus zoals het verhuizen komt kijken.

Professioneel verpakken

Alle mankrachten van Van ’t Net zijn experts in verpakken. Wij kunnen uw kunstwerken, zilverwaren, meubilair en al uw andere waardevolle bezittingen verpakken; professioneel en met oog voor detail, snel en secuur. Van 't Net gebruikt van hoge kwaliteit en milieuvriendelijke materialen. Ook hebben wij voor fragiele opbjecten gespecialiseerde dozen om speciale, om deze te vervoeren. 

Opslag

Bij Van ’t Net kunt u uw spullen of complete inboedel in ‘flexibele bewaring’ geven. Uw eigendommen worden – steeds bereikbaar – in speciale verplaatsbare containers opgeborgen. In onze verwarmde opslagruimten staat optimale beveiliging tegen brand, inbraak en andere calamiteiten voorop.

Verhuizen met Van 't Net

Van ’t Net verhuizingen is een wereldwijd verhuisbedrijf. Elke verhuizing wordt met eigen mankracht, op een zorgvuldige en overzichtelijke manier verricht. De verhuizing kan natuurlijk indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Van ’t net verhuizingen (dé) montage op zich nemen. Kiest u voor Van ’t Net, dan kunt ervan op aan dat u al uw focus kunt zetten op andere belangrijke zaken die binnen verhuizing binnen Nederland vallen.  Abonnementen omzetten, verhuisberichten versturen, nieuwe spullen kopen, een andere school voor uw kinderen zoeken, behang en stoffering regelen, verhuisberichten versturen, misschien een nieuwe baan, noem maar op. Het verhuizen zelf laat u over aan ons, de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is een prioriteit bij Van ’t Net Verhuizingen. Wij zijn op vele plekken ter beschikking. O.a. verhuizen in Soest, Amersfoort, Bilthoven, Utrecht, Zeist, Leusden, Spanje, Frankrijk, Italië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en Engeland.

Meer weten?

Van 't Net Verhuizingen Vrachtwagen

Van 't Net Verhuizingen, centraal gevestigd in Nederland.
De verhuizer voor: