Zakelijk

Van ’t Net Verhuizingen verzorgt bedrijfsverhuizingen in Nederland en internationale verhuizingen in Europa en overzee. En voor expats coördineert Van ’t Net internationale verhuizingen. Ook is Van ’t Net de specialist voor orkest- en mediaverhuizingen. En voor uw opslag van inboedel en uw archiefbeheer bent u bij ons aan het juiste adres.

Ervaring

Met meer dan honderd jaar ervaring bereid Van ’t Net Bedrijfsverhuizingen elke verhuizing optimaal voor en wordt alles in draaiboeken vastgelegd. Zo wordt alles in detail voorbereid, zowel voor binnenlandse als buitenlandse verhuizingen. Of het nu gaat om een kantoor met een archief, een bedrijf met magazijn en voorraad, of een instelling in de gezondheidszorg, wij zijn altijd perfect voorbereid.

Afspraak is afspraak

Een verhuizing eindigt niet als de laatste doos is uitgeladen. Dat weten wij als geen ander. Van 't Net heeft in bedrijfsverhuizingen een reputatie hoog te houden. Gedegen en goed, we staan voor wat we toezeggen en afspraak is afspraak. Dat geld ook voor de kosten. En als er ondanks alle voorzorgsmaatregelen iets niet geheel volgens plan gaat kunt u op ons rekenen, wij komen onze afspraken na. En al honderd jaar zijn wij pas tevreden als onze klant dat is.

Meer weten?

Meer weten?

Van 't Net Verhuizingen Vrachtwagen

Van 't Net Verhuizingen, centraal gevestigd in Nederland.
De verhuizer voor: