Verhuizingen Nederland

Wij helpen u verhuizen naar iedere locatie in Nederland. Verhuizen is nooit een routineklus, zeker niet voor ons. Iedere verhuizing vereist uiterste zorg en professionele vaardigheden. Vanaf het eerste telefoontje nemen wij al uw zorgen en problemen uit handen die bij dit stressvolle proces komen kijken.

Professioneel verpakken

Onze medewerkers zijn experts in verpakken. Wij kunnen uw zilverwaren, kunstwerken, meubilair en al uw andere waardevolle bezittingen verpakken; professioneel, met oog voor detail, snel en veilig. Van 't Net gebruikt kwalitatief hoge en milieuvriendelijke materialen. Ook produceren wij gespecialiseerde dozen om speciale, breekbare objecten te vervoeren.

Verzekering

Tijdens de verhuizing zijn al uw goederen verzekerd door middel van een standaard transportverzekering tot € 100,000.

Opslag

Van 't Net biedt u tevens de mogelijkheid uw inboedel voor kortere of langere periode op te slaan. Onze volledig klimatologisch gestuurde opslagruimten tellen in totaal ruim negenduizend vierkante meter en zijn beveiligd tegen brand en inbraak.

Van 't Net

Van 't Net begon in 1914 met het verhuizen van families en bedrijven. Sindsdien zijn wij doorontwikkeld tot een modern, goed uitgerust bedrijf. Wij combineren kennis en expertise met betrouwbaarheid en de persoonlijke toenadering. Dat is het motto van onze organisatie, dag in, dag uit.

Meer weten

Meer weten?

Van 't Net Verhuizingen Vrachtwagen

Van 't Net Verhuizingen, centraal gevestigd in Nederland.
De verhuizer voor: