Verhuizingen Overzee

Van ’t Net verzorgt verhuizingen naar alle werelddelen. Of wij uw eigendommen nu moeten verhuizen naar de Verenigde Staten, Afrika of Australië, u kunt er zeker van zijn dat deze op tijd en schadevrij op de afgesproken plek arriveren.

Full-service systeem

Van 't Net werkt wereldwijd samen met zorgvuldig geselecteerde agenten. Samen verzorgen wij de verscheping en formaliteiten zoals inventarislijsten, uitvoerdocumenten en wat u nog meer nodig heeft voor verhuizen overzee. Onze agenten handelen de inklaring van uw eigendommen in het land van aankomst af en verzorgen het transport, het uitladen en uitpakken. Dit is ons full-service systeem. Voor verhuizen overzee.

Overzee of door de lucht

Wilt u uw eigendommen sneller in uw directe omgeving hebben? Wij verzorgen ook luchtvrachten.

Verhuizen overzee: verzekerd onderweg

Verhuizen overzee? Dan kunnen wij u nog meer diensten leveren:

Verzekerd onderweg

Wij bieden u de mogelijkheid uw inboedel tegen scherpe tarieven te verzekeren.

Professioneel verpakken

Onze medewerkers zijn specialisten in het handlen van uw eigendommen. Wij verpakken uw zilveren bestek, uw kunstwerken, uw meubels en al uw andere verhuisgoederen professioneel: met aandacht voor detail, snel en gegarandeerd veilig.

 

Groupage

Om u een gunstig tarief te kunnen bieden voor deelzendingen, verwijzen wij u graag door naar onze groupage-aanbiedingen.

FIDI

Ons lidmaatschap van FIDI, de internationale federatie van verhuizers, is uw garantie voor kwaliteit. Alleen de beste verhuizers ter wereld mogen zich lid noemen van FIDI. Waarheen ter wereld wij ook moeten verhuizen, u kunt er zeker van zijn dat uw spullen altijd op de afgesproken tijd en schadevrij arriveren.

Remigratie/Relocatie

Om ons dienstenpakket uit te breiden hebben wij Expat Services World Wide opgericht met vijf andere founders. Elke founder is een specialist op zijn/haar gebied, dus heeft u ook gedacht aan bijvoorbeeld uw pensioen aldaar, zorgverzekering vanaf de 1e dag of andere (sociale) verzekeringen, emigratie aangifte, internationale belastingzaken, werk- of verblijfsvergunning of visum? Wilt u meer weten, kijk dan verder op ons internetportaal bij de diverse soorten van dienstverlening of vul direct onze menukaart in op www.esww.nl voor meer informatie. Expat Services World Wide zal dan vrijblijvend contact met u opnemen.

Meer weten

Meer weten?

Van 't Net Verhuizingen Vrachtwagen

Van 't Net Verhuizingen, centraal gevestigd in Nederland.
De verhuizer voor: